Chippen verplicht sinds 1 april 2013 chippen hoeft niet duur te zijn.

Waarom huisdieren laten chippen?

 Sinds 29 december 2014 is het paspoort veranderd in een entingsbewijs mocht u toch een paspoort nodig hebben voor het buitenland dan is dit alleen nog te verkrijgen via uw dierenarts.

voor meer informatie zie:

nuttige links vaccinatieboekje

 

 

Waarom moet ik mijn hond kat of ander huisdier laten chippen?

 

Jaarlijks lopen in Nederland honderden honden en katten weg. Een groot deel van deze honden en katten keert nooit meer terug naar zijn of haar huis. Deze honden en katten komen vaak uiteindelijk terecht in asielen. Wanneer deze honden en katten niet zijn uitgerust met een indentificatie-chip (transponder) wordt het terugvinden van hun huis bijna onmogelijk. Het is erg treurig maar in de realiteit wordt het asiel voor deze honden en katten vaak hun definitieve nieuwe thuis.

 

Met een chip is uw hond of kat altijd te herkennen

Als je hond of kat gechipt is kun je je hond of kat altijd herkennen. Iedere chip heeft namelijk een unieke indentificatie code. Indien je ervoor gekozen hebt om je hond of kat te laten chippen wordt je hond of kat definitief geregistreerd op jou naam. Het is niet mogelijk de chip te verwijderen in tegenstelling tot bijvoorbeeld een adreskokertje. Met een chip zorg je er dus voor dat je huisdier weer eerder bij je terug is.

U kunt uw hond en kat ook bij Sissy's Palace laten chippen, wij gebruiken hiervoor de kleinst mogelijke chip.

 De chip ook transponder genoemd zal proffesioneel aangebracht worden onder de linkerschouder, Sissy's Palace is hiervoor gekwalificeerd.

Uw hond of kat wordt vakkundig gechip met Nederlands entingsboekje, dit is bij de prijs inbegrepen.

Met entingsboekje betaald u slecht € 16,50

Zonder entingsboekje zijn de kosten €12,50

Wilt u dat wij bij u thuis komen chippen dan berekenen wij € 0,30 per kilometer

Wij chippen uitsluitend met de kleinst mogelijk chips 

 Wilt u uw hond of kat door Sissy's Palace laten chippen dan kan dit overdag, ben u verhinderd overdag dan kan dit ook in de avonduren gedaan worden, stuur even een mailtje naar info@sissyspalace.nl voor een afspraak, we zullen u dan snel beantwoorden.

Uiteraard kunt u ook bellen met 

(06) 48787689

  

Registreer uw huisdier bij een van de onderstaande links

 

 

Wilt u weten waar uw huisdier is geregistreerd klik dan http://www.chipnummer.nl

 

 

Chip sterk uitvergroot.